luni, 17 iunie 2013

Puţin despre altceva...


Femeia trebuie să fie frumoasă atât la trup cât şi la suflet. Tot ce are femeia trebuie să emane gingăşie, curăţenie şi frumuseţe: părul, pielea, ochii, mâinile. Iată câteva sfaturi pentru a avea mâinile îngrijite şi frumoase ( în caz că aveţi da dat un autograf să nu păţiţi ruşine:)))


Mască pentru mâini cu ulei de masline

Uleiul de măsline este extrem de bun pentru hidratare, de aceea nu trebuie să lipsească din casă. Aplică uleiul de masline pe mâini. Foloseşte nişte mănuşi de bumbac şi lasă-l să acţioneze pe timpul nopţii. Dimineaţa, vei constata că mâinile au o textură catifelată. Nu uita să aplici o crema hidratantă, pentru a le menţine aspectul pe parcursul zilei


Mască pentru mâini cu ou

Ai nevoie de un galbenuş de ou, 1 lingură de miere şi o linguriţă de făină. Amestecă toate ingredientele, aplică masca pe mâini şi pune-ţi manuşile din bumbac. După aproximativ 30-60 minute ,claăăteşte cu apă caldută şi aplică o crema hidratantă.


Mască pentru mâini cu miere

Se amestecă o linguriţă de miere cu două linguri de ulei vegetal, cum ar fi ulei de măsline, de argan, de avocado sau de migdale. Îmbibă bine preparatul în piele şi lasă-l 30 de minute. Este şi mai bine dacă poţi să ţii masca pe mâini fără sa te speli o noapte întreagă, purtând mănuşi de bumbac. Spală-te apoi pe mâini cu apă calduţă şi săpun, şterge-te şi aplică o cremă hidratantă.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu