marți, 23 septembrie 2014

Proiectul muzical "Elite Quartet"


 Sunt patru fete frumoase, tinere, talentate, pe care le uneşte muzica şi dragostea pentru frumos şi care formează Elite Quartet.  Mai multe despre acest proiect vă invităm să aflaţi din următorul interviu:
 
-          Cum a luat naştere Elite Quartet?
-          Cvartetul nostru s-a născut dintr-o sinceră prietenie şi a fost creat pentru a ne bucura atât pe noi, cât şi pe spectatorii noştri cu muzică aleasă, interpretată cu dragoste pentru ceea ce este frumos, pentru crearea unor clipe cu adevărat de neuitat.

-          Aveţi un producător?
-          Da! Patru fete simpatice  cu gusturi, idei, dar cel mai important dorinţă – adică noi !

-           La ce evenimente vă putem asculta?
-          Obişnuim să cântăm la toate evenimentele unde vine lume cu dispoziţie bună. Iar noi, la rândul nostru le oferim şi mai multă dispoziţie de sărbătoare.

-          Aveţi o vestimentaţie deosebită, cum faceţi rost de ea?
-          Ca şi orice artist mizăm nu doar pe muzică, dar şi pe prezentarea scenică. Depunem efort să avem o abordare unică pentru fiecare eveniment în parte. Vestimentaţia diferă, fie e cusută la comandă la diferiţi designeri, precum şi procurate de peste hotare.

-          Cum vă alegeţi repertoriul?
-          Repertoriul este ales cu mare grijă în dependenţă de solicitarea clienţilor, iar experienţa pe care o avem ne permite să facem spectacol la fiecare eveniment unde suntem invitate.

-          Cum este, după părerea voastră, apreciată muzica instrumentală la noi?
-          În general, consider că trebuie ca publicul nostru să pună accent mai mare pe creşterea culturii, nu doar să tindem să ne îmbogăţim financiar. Atunci când oamenii vor face acest lucru, va fi mai apreciată şi mai ascultată muzica adevărată.

-          Aveţi vreo sală de concerte pe care visaţi să evoluaţi?
-          Desigur, sunt mai multe scene unde am dori să cântăm, însă nu vi le divulgăm, pentru că la sigur, o să ne vedeţi acolo!

-          Aveţi vreun compozitor îndrăgit?
-          Sunt mai mulţi, dar îi putem menţiona pe Rahmaninov şi Şostacovici

-          Un mesaj pentru iubitorii de muzică
-          Iubiţi muzica, mergeţi la concerte, găsiţi timp şi resurse pentru frumos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu